
Dispositivos y accesorios
Wienerpølser med ertesuppe
Prep. 10min
Total 1h 10min
4 porsjoner
Ingredientes
-
løk (ca. 150 g), delt i fire1
-
bacon delt i biter50 g
-
gulrøtter delt i biter100 g
-
olivenolje20 g
-
stangselleri delt i biter100 g
-
poteter skrelt og delt i fire150 g
-
purreløk delt i biter (1 cm)150 g
-
delte grønne erter (se tips)200 g
-
vann1000 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)2 ss
-
merian, fersk kun blader1 ss
-
malt svart pepper etter smak2 klyper
-
wienerpølser4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
634.1 mg
Proteína
18 g
Calorías
1533.5 kJ /
365 kcal
Grasa
24 g
Fibra
8.9 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Oktoberfest
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
25min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
40min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
45min
30min
50min