Dispositivos y accesorios
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Prep. 15min
Total 40min
4 porsjoner
Ingredientes
Urteterninger
-
hvitt brød revet i stykker2 skiver
-
persille, fersk bare blader5 kvister
-
1 bunt estragon, fersk, bare bladerkjørvel, fersk bare blader1 bunt
-
melk20 g
-
egg, medium3
-
havsalt2 klyper
-
malt svart pepper1 klyper
Vårgrønnsaksuppe
-
gulrøtter (ca. 150 g), delt i strimler (1 cm x 4 cm)2
-
grønne erter, frosne100 g
-
purreløk (ca. 100 g), delt i strimler (1 cm x 4 cm)½
-
sellerirot delt i strimler (1 cm x 4 cm)50 g
-
løk oppdelt160 g
-
cherrytomater halvert50 g
-
vann1200 g
-
soyasaus5 g
-
2 toppet ts grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret2
-
hvitløksfedd knust1
-
havsalt1 ts
-
hvit pepper1 klype
-
vegetabilsk olje for steking
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
13 g
Calorías
1085 kJ /
259 kcal
Grasa
15 g
Fibra
4.8 g
Carbohidratos
18 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vår påskemeny
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min
Tomatsuppe
40 min