
Dispositivos y accesorios
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 porsjoner
Ingredientes
-
vann1200 g
-
kyllingvinger med skinn500 g
-
gulrot delt i biter (2 cm)1
-
poteter delt i biter (1-2 cm)100 g
-
selleri delt i biter1
-
løk delt i to150 g
-
grønnsaksbuljong2 ts
-
vegetabilsk olje1 ts
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
ris100 g
-
egg1
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)40 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader, til pynt1 kvist
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
424 kcal /
1783 kJ
Proteína
25 g
Grasa
24 g
Carbohidratos
25 g
Fibra
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Postkort fra Hellas
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
25min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
40min
Ninguna valoración
45min
30min
50min
40min