Dispositivos y accesorios
Vijfzadenbrood
Prep. 10min
Total 1h 50min
20 sneetjes
Ingredientes
-
water500 g
-
20 g verse gistgedroogde gist (8 g)2 tl
-
extra vergine olijfolie en meer om in te vetten30 g
-
broodmeel500 g
-
zout1 tl
-
havermout50 g
-
gemengde zaden en pitten (sesam, lijnzaad, zonnebloem, pompoen, maanzaad), en meer om te bestrooien (zie tip)150 g
-
honing30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 sneetje
Proteína
10 g
Calorías
1289 kJ /
308 kcal
Grasa
13 g
Fibra
4.9 g
Carbohidratos
36 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Speltbrood
1h 45min
Boerenbrood
2h
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Halloween broodjes
Ninguna valoración
Basis brooddeeg
5min
Kerst stol
2h 20min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Abrikozenlikeur
30min
Basisrecept Brood
3h
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Snel brood
50min
Melkbrood
2h 20min