Dispositivos y accesorios
Kyllinge- og blomkålssuppe
Prep. 15min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
-
persille, frisk4 kviste
-
skalotteløg halveret2
-
fed hvidløg1
-
selleristilk skåret i mindre stykker30 g
-
ingefær skrællet og skåret i mindre stykker20 g
-
olivenolie40 g
-
blomkålsbuketter500 g
-
gulerødder skåret i skiver 0,5 cm150 g
-
vand600 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 spsk
-
gurkemeje, stødt2 tsk
-
kyllingebryst, uden skind og ben skåret i mindre stykker (3-4 cm)500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portioner
Sodio
550.7 mg
Proteína
127.8 g
Calorías
5317 kJ /
1270.8 kcal
Grasa
55.4 g
Fibra
20.4 g
Grasas saturadas
9.2 g
Carbohidratos
69 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sunde middagsretter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremet blomkålssuppe
50min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Cremet tomatsuppe
30min
Misosuppe med tofu
Ninguna valoración
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna valoración
Vietnamesisk pho
Ninguna valoración
Miso kyllinge suppe
Ninguna valoración
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna valoración
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna valoración
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna valoración