Dispositivos y accesorios
Vanillesaus (crème anglaise)
Prep. 5min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (opcional)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
6 g
Calorías
706 kJ /
169 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tarte Tatin
2h
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Ninguna valoración
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Ninguna valoración
Tosti met cottage kaas
Ninguna valoración
Scandinavische hamburger
4h 10min
Pierogi met vlees
1h
Levercake
1h 50min
Crème anglaise
15min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Ninguna valoración
Vloeibare custard
Ninguna valoración
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Ninguna valoración