Dispositivos y accesorios
Red Mole Chicken Enchiladas
Prep. 35min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
Oaxaca cheese in pieces10 ½ oz
Mole
-
dried pasilla chilies destemmed and deseeded1 oz
-
dried ancho chilies destemmed and deseeded2 oz
-
corn tortilla toasted, loosely crumbled1
-
Mexican chocolate tablet broken into pieces1 ½ oz
-
raisins1 oz
-
almonds1 ½ oz
-
toasted sesame seeds1 ½ oz
-
anise seeds⅛ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
whole clove1
-
Roma tomatoes cut into pieces7 oz
-
white onion2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
sugar1 tbsp
-
salt1 tsp
-
water28 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless quartered21 oz
Enchiladas
-
vegetable oil to fry
-
corn tortillas18
-
Mexican crema, to garnishsour cream to garnish
-
avocado thinly sliced, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
838.9 mg
Proteína
43.4 g
Calorías
3034.5 kJ /
749.3 kcal
Grasa
38.7 g
Fibra
14.1 g
Grasas saturadas
15.1 g
Carbohidratos
62.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Day of the Dead
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shrimp Aguachile
15 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 godz. 5 min
Chicken Enchiladas
40 min
Tex-Mex BBQ Brisket
5 godz. 30 min
Fish Tacos
45 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Tex-Mex Bowl
50 min
Tortilla Soup
25 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min