Roergebakken champignons

Roergebakken champignons

4.7 16 valoraciones
Prep. 5min
Total 55min
4 porties

Ingredientes

  • water
    1000 g
  • verse champignons gemengd (bv. shiitake, koningsoester...), in plakjes
    300 g
    300 g verse champignons, de Paris, in plakjes
  • olie
    50 g
  • sjalotten gehalveerd
    80 g
  • teentjes knoflook
    2
  • verse gember in plakjes (2 mm)
    25 g
  • lente-uien in plakjes, en iets meer om af te werken
    40 g
  • Chinees vijfkruidenpoeder
    1 ½ tl
  • lange rode chilipepers gedroogd, Chinees (zie tip)
    5 - 6
    2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper, (zie variant)
  • water
    1 tl
  • maïzena (zetmeel)
    1 tl
  • tamari saus
    60 g
    60 g sojasaus, licht
  • oestersaus
    40 g
  • groentebouillonpasta
    1 tl
    ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • bruine suiker
    1 - 1 ½ el
    1 - 1 ½ el suiker
  • zout
    ½ tl
  • jasmijnrijst
    200 g
  • courgettes in plakjes
    100 g
  • wortel (± 100 g), in julienne gesneden
    1
  • Chinees koolblad in plakjes
    100 g
  • babymaïs uit blik, uitgelekt (opcional)
    80 g
  • verse sojascheuten
    80 g
  • geroosterde sesamolie om te besprenkelen
  • sesamzaad als afwerking

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portie

Sodio 1161.3 mg
Proteína 10.9 g
Calorías 1686.1 kJ / 403 kcal
Grasa 13.8 g
Fibra 4.9 g
Grasas saturadas 1.1 g
Carbohidratos 62.3 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...