Dispositivos y accesorios
Avocado Pesto Orecchiette
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20 g
Calorías
2627 kJ /
628 kcal
Grasa
33 g
Carbohidratos
60 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in Under 45 Minutes
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Halloumi Salad
20min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Creamy Broccoli Sauce
35min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min