Dispositivos y accesorios
Avocado Pesto Orecchiette
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20 g
Calorías
2627 kJ /
628 kcal
Grasa
33 g
Carbohidratos
60 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in Under 45 Minutes
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min