Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Prep. 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1291 kJ /
309 kcal
Grasa
15 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 godz. 30 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Boston Clam Chowder
55 min