Dispositivos y accesorios
Sage and black garlic butter
Prep. 5min
Total 10min
120 g
Ingredientes
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 120 g
Sodio
258.1 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Grasa
98.7 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
62.3 g
Carbohidratos
28.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Butter it up!
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Garlic and herb butter
10min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Pizza sauce
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Mint sauce
5min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Hollandaise
15min