
Dispositivos y accesorios
Devilled Eggs
Prep. 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
Homemade Mayonnaise
-
grapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
white wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
Tabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Inf. nutricional por 1 piece
Calorías
237.7 kcal /
994.5 kJ
Proteína
4.5 g
Grasa
24.4 g
Carbohidratos
0.4 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
3.2 g
Sodio
157 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemon Garlic White Rice
35min
Hearty Seafood Chowder
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Bistro Mayonnaise
5min
Browning Pork Strips
15min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Ninguna valoración
Cauliflower Mash
25min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Deviled Eggs
20min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h