Dispositivos y accesorios
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Prep. 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
4 g
Calorías
737 kJ /
176 kcal
Grasa
9 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
20 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Ninguna valoración
Paëlla
50min
Tomatenrijst
30min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Heerlijke herfstdressing
Ninguna valoración
Kaastaartijs
Ninguna valoración
Salade van boerenkool en rode kool
Ninguna valoración
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Ninguna valoración
Aardappelen met Varkensribbetjes
Ninguna valoración
Vegetarische chili
35min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h