Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Macaroni
- 100 g Gruyère cheese, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cubed (1 cm)
- 450 g water
- 300 g whipping cream
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g green apples, peeled, cored, cut in pieces (2 cm)
- 250 g macaroni pasta
- 40 g plain flour
- 160 g onions, cut in thin rings
- 30 g unsalted butter, diced
Apple Sauce and Finalisation
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g caster sugar, or to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3642 kJ / 874 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 92 g
- Grasa
- 45 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Ham and Leek Pies
1h 50min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Ham Hock Potato Bake
35min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min