Dispositivos y accesorios
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
188.6 mg
Proteína
6.3 g
Calorías
723.6 kJ /
172.3 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
27.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Butter
10min
Strawberry jam
55min
Green onion flatbreads
55min
Mother sourdough starter
108h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Runny custard
15min
Everyday sourdough loaf
4h 20min