Dispositivos y accesorios
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
188.6 mg
Proteína
6.3 g
Calorías
723.6 kJ /
172.3 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
27.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Basic bread rolls
45min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Hamburger rolls
2h 20min
Freeform basic bread
1h 35min
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Baguettes
3h 45min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h