Basic kimchi

Basic kimchi

2.7 3 valoraciones
Prep. 20min
Total 144h 20min
1000 g

Ingredientes

  • Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
    700 g
  • water
    2500 g
  • sea salt
    150 g
  • fish sauce or coconut aminos (see Tips)
    30 g
  • piece fresh ginger cut into slices
    10 g
  • garlic cloves peeled and cut into slices
    4
  • carrots cut into pieces
    2
  • pear cored and cut into slices
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    4
  • shiro (white) miso paste
    2 tbsp
  • chilli broad bean paste
    70 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1000 g

Sodio 65023.4 mg
Proteína 28.1 g
Calorías 2133.1 kJ / 509.8 kcal
Grasa 8.3 g
Fibra 23.8 g
Grasas saturadas 1.2 g
Carbohidratos 94.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...