Basic kimchi
TM6 TM5 TM31

Basic kimchi

3.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
  • 2500 g water
  • 150 g sea salt
  • 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
  • 10 g piece fresh ginger, cut into slices
  • 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
  • 2 carrots, cut into pieces
  • 1 pear, cored and cut into slices
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 tbsp shiro (white) miso paste
  • 70 g chilli broad bean paste

Inf. nutricional
por 1000 g
Calorías
2133.1 kJ / 509.8 kcal
Proteína
28.1 g
Carbohidratos
94.2 g
Grasa
8.3 g
Grasas saturadas
1.2 g
Fibra
23.8 g
Sodio
65023.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas