Dispositivos y accesorios
Carrot kimchi
Prep. 20min
Total 144h 20min
1000 g
Ingredientes
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1000 g
Sodio
58797.4 mg
Proteína
12.9 g
Calorías
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Grasa
2 g
Fibra
16.6 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
97.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Peruvian Seabass Salad
Ninguna valoración
Broccoli stem falafel
25h 40min
Basic nut butter
30min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Rye seed loaf
28h 10min
Macadamia Nut Milk
10min
Festive lobster pâté
4h 45min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Black tahini
20min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Quick herb paste
10min
Avocado coconut ice cream
12h 10min