Dispositivos y accesorios
Karamel parfait
Prep. 20min
Total 7h
10 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
6 g
Calorías
1801 kJ /
430 kcal
Grasa
33 g
Fibra
0.6 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Choronsaus
20min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Ninguna valoración
Rijstschotel met appelen
Ninguna valoración
Zeevruchtenrijst
Ninguna valoración
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Ninguna valoración
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Hollandaisesaus
15min
Vloeibare karamel
25min
Meringue spoken
12h 25min
Tomaat basilicum spread
5min
Kerstman macarons
3h 20min