Dispositivos y accesorios
Karamel parfait
Prep. 20min
Total 7h
10 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
6 g
Calorías
1801 kJ /
430 kcal
Grasa
33 g
Fibra
0.6 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Koffiedessert
15min
Tempé
48h
Duitse brunch
1h 15min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Pêche Melba
Ninguna valoración
Baba met rum
Ninguna valoración
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Walnoot Brittle
1h 30min