Dispositivos y accesorios
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Prep. 10min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 sneetje
Proteína
7.3 g
Calorías
1795 kJ /
429 kcal
Grasa
27.3 g
Carbohidratos
38.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Appel en citroen krans
50min
Rabarbertaart
55min
Rabarber-citroen cookies
1h
Gefermenteerde wortelen
Ninguna valoración
Groen gekleurde eieren
Ninguna valoración
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Romige snijbietsoep
35min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Frangipanetaart
1h 25min
Traditionele vruchtenjam
55min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min