Dispositivos y accesorios
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Prep. 10min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 sneetje
Proteína
7.3 g
Calorías
1795 kJ /
429 kcal
Grasa
27.3 g
Carbohidratos
38.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Pruimenjam
55min
Rabarbertaart
55min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Yoghurtcake
1h 40min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Worteltaart
2h
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Citroencake
2h
Witte chocolade cheesecake
16h
Sinaasappelcake
1h