Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bulgur mixture
- 150 g red onion, cut into halves and finely sliced
- 1000 g water, plus extra to soak
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tsp harissa paste
- 2 pieces orange zest, no white pith
- 70 g olive oil
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g bulgur
- 1 orange, peeled and cut into quarters
- 20 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp caster sugar
Salad
- olive oil spray, to fry
- 180 g haloumi, cut into slices (1 cm)
- 2 baby eggplants, cut into halves lengthways, flesh scored
- 80 g shelled pistachios
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 sprigs fresh mint leaves
- 1 pomegranate, arils only (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2742.4 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Carbohidratos
- 50.6 g
- Grasa
- 37.6 g
- Grasas saturadas
- 9.1 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sodio
- 1571.1 mg
Recetas alternativas
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Shakshuka
50min
Bulghur and lentil soup
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Caramelised leek and feta tart
2h 25 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h