
Dispositivos y accesorios
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Prep. 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
177.8 kcal /
744 kJ
Proteína
8.3 g
Grasa
13.2 g
Carbohidratos
6.8 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
6.3 g
Sodio
258.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Paasrecepten
14 Recetas
Benelux
Benelux