Dispositivos y accesorios
Mini lemon curd tarts
Prep. 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
422.3 kJ /
100.5 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rose gold baking
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sticky date pudding
1h 30min
Profiteroles
2h
Boston Bun
2h 45min
Portuguese-style custard tarts
40min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Lemon delicious
1h 5min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Speculaas
1h
Buttermilk scones
35min