Dispositivos y accesorios
Mini lemon curd tarts
Prep. 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
422.3 kJ /
100.5 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rose gold baking
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sticky date pudding
1h 30min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Portuguese-style custard tarts
40min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Banana bread
1h 50min
Quiche Lorraine
45min
Quick puff pastry
1h 20min
Chocolate volcanos
55min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Buttermilk scones
35min
Basic muffin mix
30min