Dispositivos y accesorios
Mango pudding (Brendan Pang)
Prep. 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
41.4 mg
Proteína
4 g
Calorías
887.3 kJ /
212.1 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites
57 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Beef Wellington
2h 15min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4h 55min
Pistachio Filled Eid Cookies
45min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Traditional Apple pie
1h 30min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chicken Rendang
1h 35min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min