Dispositivos y accesorios
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Prep. 10min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
70 mg
Proteína
3 g
Calorías
1112 kJ /
266 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Welcome to the World of Sous-vide
13 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sicilian Prawn Salad
Ninguna valoración
Tomato Chutney
20min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Steak and Kidney Pudding
5h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Mincemeat
15min