Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Carbohidratos
- 20.8 g
- Grasa
- 51.1 g
- Grasas saturadas
- 22.9 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 637.4 mg
Recetas alternativas
Beef tacos
25 min
Mashed potatoes for two
30 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
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Sous vide scrambled eggs
35 min
Scotch eggs
50 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
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Rosemary and eschalot gravy
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Beef cheek Bourguignon
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Traditional gravy
25 min