Versiones compatibles
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken salad
- 500 g water
- 160 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g leek, white part only, cut into thin slices (2 cm)
- 2 pinches dried oregano, to season
- 2 pinches ground cayenne pepper, to season
- 2 pinches ground coriander, to season
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into thirds
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 70 g mixed baby salad leaves (e.g. watercress, spinach, silverbeet)
- 3 radishes, cut into thin slices (optional)
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing
Cranberry dressing
- 50 g dried cranberries
- 1 - 2 tbsp red wine vinegar, to taste
- 70 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ garlic clove
- 2 - 3 tbsp water
- 1 tsp sugar
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3063.4 kJ / 732.2 kcal
- Proteína
- 39.7 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 44.6 g
- Grasas saturadas
- 10.1 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 401.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Boiled rice
25 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Poached eggs
25 min
Boiled eggs
20 min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
All-in-one chicken dinner
50 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Brown rice salad
40 min