![Beef liquid stock (TM5) Beef liquid stock (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F832B180-168C-4DEC-89AE-4D35E3BB0D93/Derivates/84A921AB-AF1C-4DD9-8AB1-7A9A1FDE7EB0.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, peeled and cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 400 - 500 g beef meat and bones (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 1 - 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Inf. nutricional
- por 1320 g
- Calorías
- 3501.9 kJ / 837 kcal
- Proteína
- 102 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasas saturadas
- 10.5 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sodio
- 3410 mg
Recetas alternativas
Prawn and mushroom crepes
50 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Custard
10min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6小时 15 分钟
Sautéed turkey strips
15 dk
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Seafood panzanella
1 godz.
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min