Dispositivos y accesorios
Curried kraut
Prep. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingredientes
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 900 g
Sodio
4093.6 mg
Proteína
15 g
Calorías
2142.2 kJ /
512 kcal
Grasa
3.4 g
Fibra
33.6 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
122.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Community fave brown rice salad
55min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Vegetable Massaman curry
45min
Pickled red onions
1h 50min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Aussie spice rub
10min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
Chile con queso cob loaf
40min
Jelebi
25h
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min