Dispositivos y accesorios
Curried kraut
Prep. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingredientes
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 900 g
Sodio
4093.6 mg
Proteína
15 g
Calorías
2142.2 kJ /
512 kcal
Grasa
3.4 g
Fibra
33.6 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
122.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Curried pickled fish
49h
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Cevapcici
50min
Lollipops with Strawberries
Ninguna valoración
Amritsari dal
26h
Sgroppino
5min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min