Dispositivos y accesorios
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Prep. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
81 mg
Proteína
7 g
Calorías
550 kJ /
132 kcal
Grasa
10 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Vegan croissants met notenvulling
Ninguna valoración
Bearnaisesaus
15min
Gekookte eieren
20min
Lichtblauw gekleurde eieren
Ninguna valoración
Pompoen vingers
1h 30min
Aardbeien curryketchup
Ninguna valoración
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Ninguna valoración
Parelgerst- en champignonsoep
Ninguna valoración
Thaise rode curry
1h
Vanillesaus (crème anglaise)
10min