Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 200 g brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 rindless bacon rashers, cut into cubes
- 1 carrot, cut into pieces (1 cm)
- 400 g tomato passata
- 20 g balsamic vinegar
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g black bean spaghetti (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed
- Parmesan cheese, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Proteína
- 56.5 g
- Carbohidratos
- 35.8 g
- Grasa
- 27.4 g
- Grasas saturadas
- 9.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sodio
- 1522.5 mg
Recetas alternativas
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Quick chicken curry
35 min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Zucchini lasagne
1h 30min
Chilli con carne
40 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min