Dispositivos y accesorios
Prosciutto and basil egg cups
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
681.3 mg
Proteína
17.4 g
Calorías
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Grasa
26.1 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
13.7 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Curried chicken salad wraps
50min
Tex-Mex chicken soup
40min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Santa Maria Dry Rub
5min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Strawberries and cream bites
1h 5min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Grab and go breakfast drink
6h
No potato salad
20min