Dispositivos y accesorios
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
Prep. 20min
Total 3h 35min
8 portions
Ingredientes
Coconut crumb
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
gluten free cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
28.4 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
14259.3 kJ /
1188.2 kcal
Grasa
11.5 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
56.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22h 5min
Chocolate mousse soufflés
55min
Hollandaise sauce
15min
Poached eggs
25min
Chocolate ice cream
12h
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Baharat spice mix
5min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Oysters Mignonette
5min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min