Dispositivos y accesorios
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prep. 5min
Total 15min
9 oz
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcional)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
275.6 mg
Proteína
1.4 g
Calorías
572.1 kJ /
136.7 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
17 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Spiralized Apple with Strawberry Dressing
Ninguna valoración
Lemon Caper Aioli
10min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Bourbon Ginger Fizz
5min
Zachary Daiquiri
20min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min