Dispositivos y accesorios
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
Prep. 15min
Total 3h 5min
8 portions
Ingredientes
Pesto
-
Pecorino cheese cubed4 ½ oz
-
Parmesan cheese cubed2 ½ oz
-
pine nuts½ oz
-
salt¼ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil4 oz
-
extra virgin olive oil divided10 oz
Starter
-
all-purpose flour2 oz
-
whole wheat flour2 oz
-
water4 ½ oz
-
active dry yeast⅛ tsp
Pita Breads
-
water7 ½ oz
-
all-purpose flour11 ½ oz
-
whole wheat flour3 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
-
fresh basil leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
1636 kJ /
391 kcal
Grasa
17 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
52 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cook Like a Chef
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Basil Pesto
10min
Whisked Egg Whites
5min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Coq au Vin
1h 40min
Yule Log Cake
3h
Marinara Sauce
40min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Strawberry Shortcakes
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min