Dispositivos y accesorios
Chocolate caramel bars
Prep. 30min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingredientes
Shortbread biscuits
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting170 g
Caramel filling
-
light brown sugar60 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)60 g
-
condensed milk (see Tip)160 g
-
light corn syrup60 g
Chocolate coating
-
milk chocolate broken into pieces500 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
27.3 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
1215.7 kJ /
289.5 kcal
Grasa
15.4 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
9.7 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pavlova
6h
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Pavlova towers
4h 30min
Hokey pokey ice cream
28h 25min
Easy marshmallows
4h 25min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Banoffee tartlets
1h 45min
Whoopie pies
1h 20min
Bee sting cake
6h 50min
Sticky buns with brown sugar glaze
2h 30min
Chocolate mint thins
2h 30min