Dispositivos y accesorios
Chocolate caramel bars
Prep. 30min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingredientes
Shortbread biscuits
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting170 g
Caramel filling
-
light brown sugar60 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)60 g
-
condensed milk (see Tip)160 g
-
light corn syrup60 g
Chocolate coating
-
milk chocolate broken into pieces500 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
27.3 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
1215.7 kJ /
289.5 kcal
Grasa
15.4 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
9.7 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate chip cookies
50min
Pretzels
1h 35min
Chocolate mint thins
2h 30min
White chocolate fudge
3h 10min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Stained glass Christmas biscuits
4h 10min
Salted caramel sauce
40min
Gingerbread biscuits
2h 20min