Dispositivos y accesorios
Barbecue Onions (17.5 oz)
Prep. 5min
Total 45min
17 oz
Ingredientes
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
39.4 mg
Proteína
0.5 g
Calorías
136.7 kJ /
32.5 kcal
Grasa
2.3 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
2.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Basic Onions
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Better with Beer
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Ninguna valoración
Sautéing 7 oz Onions
20min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h