Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 łyżeczka masła klarowanego
- 6 kiełbas wieprzowych, wędzonych, np. śląskich (ok. 500 g)
- 370 g mleka
- 150 g mąki pszennej
- 3 jajka, rozmiar L
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1459.8 kJ / 348.7 kcal
- Proteína
- 24.5 g
- Carbohidratos
- 21.7 g
- Grasa
- 18.5 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sodio
- 977.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1h 10 min
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą
1h 10 min
Pastisio
1h 10 min
Zapiekanka ryżowa z mieloną wołowiną
1j
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50 menit
Kluski z czerstwych bułek
35 Min
Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem
50 menit
Zapiekanka ziemniaczana
40 min
Zapiekanka jaglana z kurczakiem i marchewką
1j
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45 Min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40 min
Chlebek hot dog do odrywania
1j 30 menit