Dispositivos y accesorios
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
Prep. 20min
Total 45min
5 portions
Ingredientes
-
lemons 1 thin peel only, no pith and 2 oz juice reserved2
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
capers drained1 tbsp
-
broccoli florets (see Tip)12 oz
-
chickpeas rinsed, drained (approx. 15 oz)1 can
-
pita breads halved5
-
lettuce to serve
-
red onions (opcional) thinly sliced2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
954 mg
Proteína
13 g
Calorías
1598 kJ /
382 kcal
Grasa
15 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
56 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meal Prep
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Green Shakshuka
40min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Vegan Cashew Sauté
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Vegetarian Chili
50min