Dispositivos y accesorios
Thai Peanut Crunch Salad
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
-
sesame oil1 tbsp
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
fresh ginger1 in.
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
freshly squeezed lime juice2 oz
-
water43 oz
-
dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
-
red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
-
scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1615.2 mg
Proteína
13.4 g
Calorías
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Grasa
16.9 g
Fibra
10.7 g
Grasas saturadas
2.1 g
Carbohidratos
66.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hearty Salads
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Chopped Asian Salad
20 min
Asian cucumber salad
10 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min