Dispositivos y accesorios
Sous-vide Poached Eggs
Prep. 10min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
183 mg
Proteína
7 g
Calorías
359 kJ /
87 kcal
Grasa
6 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
0.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Jasmine Rice
35min
Basmati Rice
35min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Steamed Rice
25min
Boiled Eggs
20min
Grated Parmesan Cheese
5min
Mashed Potatoes
45min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min