Alsidig fyldig suppe
TM6

Alsidig fyldig suppe

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 20 - 25 g olivenolie
  • 100 - 150 g blandede grøntsager, til sautering (f.eks. løg, skalotteløg, porre), skåret i mindre stykker (2 cm)
  • 350 - 400 g blandede grøntsager, til suppe (f.eks. courgetter, gulerødder, græskar, søde kartofler, knoldselleri, pastinak), skåret i mindre stykker (2 cm)
  • 50 g blandet grøntsager, frosne (opcional)
    o bien 50 g ærter, frost (opcional)
  • 700 - 800 g vand
  • 1 tsk grøntsagsboullion
    o bien 1 grøntsagsboullion, terning (0,5l)
  • ½ - 1 tsk salt
    o bien ½ - 1 spsk soyasauce
  • 60 - 80 g suppehorn

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
670 kJ / 160 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
20 g
Grasa
5 g
Fibra
3.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas