Versiones compatibles
Grøntsagspastasuppe, svinekødsruller med grøntsager, budding, muffins
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bærmuffins og dampet hindbærbudding
- 4 tsk hindbær syltetøj (40 g)
- 2 æg
- 200 g sukker
- 60 g smør, skåret i tern
- 200 g mælk
-
½
tsk vaniljeekstrakt, naturlig
o bien 1 tsk vaniljesukker, hjemmelavet - 200 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
-
200
g hindbær
o bien 200 g hindbær, frosne -
150
g blåbær
o bien 150 g blåbær, frosne
Svinekødsrulle
- 500 - 600 g svinekød, uden ben, i ét stykke, butterfly-udskåret til ca. 1,5 cm tykkelse
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber, stødt
- 4 - 5 skiver bacon
- 20 g tørrede tomater
- 30 g parmesanost
- 5 kviste persille, frisk, kun blade
- 1 æg
Middelhavsgrøntsager, vegetabilsk pastasuppe
- 1 fed hvidløg
- 130 g gulerødder, skrællede og skåret i skiver (5 mm)
- 70 - 80 g blandede grøntsager (f.eks. røde eller grønne peberfrugter, selleri), skåret i skiver
- 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 50 g hvidvin (opcional)
- 1 ½ tsk salt
-
1
tsk med top grøntsagsbouillon,
o bien 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), - 1000 g vand
- 250 g kartofler, melede, skåret i skiver (5 mm)
- 100 g løg, skåret i skiver
- 160 g courgette, skåret i skiver (1 cm)
- 150 g tomater, skåret i skiver (1 cm)
- ½ tsk oregano, tørret
- 60 g pasta, tørret, (f.eks. makaroni) til suppe
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Proteína
- 49 g
- Carbohidratos
- 133 g
- Grasa
- 59 g
- Fibra
- 11.6 g