
Dispositivos y accesorios
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Prep. 20min
Total 1h
6 portioner
Ingredientes
Fyldte peberfrugter
-
couscous (se variant)120 g
-
vand, kogende240 g
-
bouillonterning (til 0,5 l)1 tsk
-
løg skåret i halve100 g
-
champignon, frisk skåret i 2 cm halve skiver150 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
tomatpure40 g
-
timian, tørret½ tsk
-
sød paprika½ tsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
kidneybønner, dåse200 g
-
peberfrugter, blandede halveret på langs, uden kerner (se tip)3
Tomat-courgette-suppe
-
løg skåret i halve100 g
-
fed hvidløg2
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
courgette skåret i stykker300 g
-
vand800 g
-
timian, tørret2 knivspids
-
sød paprika¼ tsk
-
stærk paprika¼ tsk
-
gurkemeje, stødt2 knivspidser
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)2 tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
persilleblade, friske til pynt
-
tomatpure10 g
-
sukker¾ tsk
-
græskarkerner ristet, til pynt
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
203 kcal /
849 kJ
Proteína
7 g
Grasa
7 g
Carbohidratos
31 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
1 g
Sodio
578 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Madplan: mandag
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
30min
Ninguna valoración
30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración