Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g oleju
- 150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 300 g wody
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1298.1 kJ / 310.2 kcal
- Proteína
- 19.8 g
- Carbohidratos
- 1.1 g
- Grasa
- 24.9 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 559.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sałatka z gotowanych ziemniaków z miętowo-cytrynowym sosem
15min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40min
Kawa parzona
20 min
Gotowanie na parze 4 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
20 min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 Min
Kubusiowy sok domowy
30min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 Min
Pizza z kurczakiem tandoori
1h 45min