Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
TM6 TM5

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 (30 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 oz yellow onion, in pieces
  • 4 garlic cloves
  • ⅛ tsp fennel seeds
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
  • 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
  • 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
  • 26 oz vegetable stock
  • 1 oz tomato paste
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 10 oz rigatoni pasta, dried
  • 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2404.5 kJ / 574.7 kcal
Proteína
22.4 g
Carbohidratos
57.5 g
Grasa
28.7 g
Grasas saturadas
9.1 g
Fibra
7.7 g
Sodio
850.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas