Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Texas Coleslaw
15min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Shrimp Sauté
25min
Broccoli Sauté
20min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min