Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
TM6 TM5

Crab, Saffron and Parmesan Tartlets

4.2 (5 valoraciones )

Ingredientes

Shortcrust Pastry

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 225 g plain flour, plus extra for dusting
  • 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 1 Tbsp water
  • ¼ tsp fine sea salt

Filling

  • 30 g milk
  • 1 pinch saffron threads
  • 150 g double cream
  • 1 medium egg
  • 2 pinches ground cayenne pepper
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g fresh crab meat, mix of white and brown

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1988 kJ / 478 kcal
Proteína
17 g
Carbohidratos
29 g
Grasa
33 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas