Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (3-4 cm)
- 5 g ground cumin
- 10 g ground coriander
- 5 g garam masala (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp Kashmiri chilli powder (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into slices
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g tomato paste
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- cooked rice or naan (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 569.4 kJ / 135.6 kcal
- Proteína
- 43.1 g
- Carbohidratos
- 30.4 g
- Grasa
- 16.7 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 9.1 g
- Sodio
- 582.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sri Lankan red beef curry
1hod. 40min
Beef madras
1u. 30min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40 min
Beef brisket chilli con carne
7klst
Korma spice blend
5min
Chilli con carne
40 Min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken korma
45min
Lamb korma
4h
Chicken korma with cashews
30min