Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1403 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 15 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Sodio
- 350 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Irish Potato Soup
35 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Steak Provençal Pie
2j 15 menit
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 Std. 10 Min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1u. 50min
Ham and Onion Bread
30 min
Chicken Salad
1h 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min