Chicken with creamy vegetable sauce
TM6 TM5 TM31

Chicken with creamy vegetable sauce

4.6 (27 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g water
  • 130 g carrots, cut in pieces
  • 60 g celeriac, cut in pieces
  • 25 g fresh parsley, leaves only
    o bien 25 g celery leaves
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    o bien 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 600 g chicken breast fillets, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 150 g button mushrooms, cut in slices
  • 30 g flour
  • 100 g cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce (opcional)
  • 1 tsp lemon juice
  • 30 g butter, cut in pieces

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1432 kJ / 342 kcal
Proteína
39 g
Carbohidratos
10 g
Grasa
16 g
Fibra
2.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas